DEN DIREKTE VEJ

De færreste ønsker at bruge masser af spildtid på rejser med lange check-in tider, kø ved security, lange ventetider ved flyskift, for endelig mange timer senere komme frem til destinationen træt og udmattet.

Måske er flytiderne meget uhensigtsmæssige i forhold til dine planer og aftaler, at du må bruge tid og penge på en overnatning, før du kan flyve retur.

 

Vi flyver når du skal flyve

Det betyder du får langt større frihed og fleksibilitet på din rejse. Du bestemmer over din egen tid – og behøver ikke at overnatte ude, fordi andre bestemmer over din tid.

Vores piloter indfrier de samme, skrappe krav som piloterne på rutefly. Vore helikopter og fly er vel vedligeholdte, og selv om de er mindre end ruteflyene, så er kabinen komfortabel.

Når du benytter dig af taxaflyvning med Danish Fly, flyver du altid direkte. Med helikopteren kan vi lande hvor som helst blot nogle få fysiske forhold er opfyldt og flyene kan lande i en lufthavn eller flyveplads meget tæt på dit mødested. Fra du ankommer til check-in, til helikopteren eller flyet er i luften, går der som regel kun 10 minutter.

 

Den samlet løsning

Kan vi ikke lande på adressen med helikopteren, sørger vi gerne for der holder en taxi eller limousine klar hvor vi lander der fragter dig resten af vejen til din destination, så du ikke skal tænke på andet end den opgave du er rejst ud på.

Kontakt os for at løse dit behov for at komme fra A til B, så finder vi den mest effektive løsning til netop dit behov.

 Telefon hverdage kl. 9-16: +45 5123 4444

Venligst læg en besked udenfor kl 9-16 eller email ..

Email: booking@danishfly.dk

Operated by Copenhagen AirTaxi® A/S